pühapäev, jaanuar 30, 2011

SK

  • Tänast trenni läbis punase niidina jällegi nuhkimine! grrrr..... :@
  • Seisma jäämine liikumise pealt. Teadsin, et sellega on meil probleeme, aga oh, imet - korduvalt ja korduvalt tuli päris OK välja, st koer jäi püsti, mitte ei lamanud ega istunud nii nagu kartsin. Mõnedel kordadel tegi Ruudi küll pärast käsklust veel ühe sammu edasi, aga samas oli ka täiesti õnnestunud katseid. Ikkagi harjutada, harjutada, harjutada.
  • Hantli toomine. Olime seda kodus paar korda teinud ja hallis ka ning seda päris õnnestunult. Aga ei tea, mis Ruudil täna jälle sisse oli läinud, igal juhul, nii kui ta hantli kätte sai, hakkas ta on platsil võiduringe tegema. Ta olekski tahtnud hantliga ainult mängida. Läbi häda tõi siis hantlit mõned korrad ikka minu kätte ka. Paar asja meeles pidamiseks: esialgu anda käsklus "too" siis, kui koer on hantli just suhu haaranud; hantlit ei tohi ise kunagi otsast kinni hoida, vaid ainult keskelt, et koeral poleks kiusatust sinu lõhna peale valest kohast haarata. Kodus peaks tegema ka hantli hoidmise harjutusi. Hantel pole närimiseks. Päris tunni lõpus katsetasin veelkord hantli toomist, väga ilusasti tõi. Ei tea, mis siis tunni alguses lahti oli.
  • Püsilama. 5. Olen rahul.
  • Kõrvale tulek. OK. Olen enam-vähem rahul.
  • Erinevast materjalist esemete toomine. Erinevateks esemeteks olid: käbi, pehme kuljusega mänguasi, köis, köögirätiku papist südamik, puust hantel, kummist tirimisrõngas, metallist hantel (vb midagi veel, aga ei meenu :)). Teiste asjadega oli pmts OK, aga metall Ruudile ei meeldi, mitte ei tahtnud seda hammaste vahele võtta ja andis oma pahameelest teada  lõpuks ka lausa haukumisega. Kodus hakkame nüüd kahvlite ja lusikatega harjutama.
  • Sekka tegin kõrval liikumisel pöördeid. OK. Jäin rahule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar