teisipäev, jaanuar 04, 2011

AG I

  • Harjutasime poomi kontakpindu isekonstrueeritud poomisarnasel ehitisel. Ilma mänguasjata OK (ise võin täiel kiirusel edasi joosta, aga koer jääb poomi lõpus seisma), aga kui mänguasi poomi lõppu panna, siis on Ruudil kalduvus üle joosta. Mänguasja poomi lõpu paneku mõte on selles, et koer jääks poomile ikka otse kui mina ise nurga all poomist eemaldun.
  • Slaalom õppeslaalomil. Kepid oli madalad. Proovisime neid ka veidi kokkupoole lükata ja saata Ruudit juba veidi kaugemalt. Polnud probleeme.
  • Rada. Ei tea, kas peaksin ka mingisuguse programmi muretsema, millega neid radu ülesse joonistada? Kas keegi oskaks öelda, millised need programmid on ja kas vabavarana saadaval? Rada kirjeldades, ei saa ise hiljem lugedes ka ilmselt enam muffigi aru, rääkimata teistest. Aga ikkagi, raja kirjeldus siis seekord: tõke, rõngas, kõver tunnel ja siis tagasiteel veel  tõke ja kott. Algul jooksin nö siseringi. Siis pidin jooksma esimese poole rajast siseringis (koer vasakul käel) ja pärast tunnelit lihtsalt kätt vahetama ja jooksma nö välisringil (koer paremal käel). Käevahetusel tegin automaatselt valssi, aga poleks tohtinud: harjutus oli mõeldud ilma valsisammuta. Seejäel püüdsin koera tunnelisse saata kaugemalt ja ise tagurdada viimase tõkke ja koti vahele. Ruudil polud mingeid probleeme, läbis rajad "tuima näoga", tehku mina seal platsil, mis liigutusi ja manöövreid tahes. Tubli Ruudi! Aga mul on veel palju harjutada ja õppida...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar