teisipäev, jaanuar 18, 2011

AG ADV

  • Rada, mis sisaldas kolme tahasaatmist. Tõke tahasaatmisega -> tunnel -> tõke -> tõke tahasaatmisega -> tõke -> tõke -> tõke tahasaatmisega -> tunnel -> tõke. Läbisime rada kolm korda, sest kahel esimesel tegin mina vigu! Esimesel korral jooksin pärast viimast tunnelit ise lõppu juba ära ja ei juhtinud koera üle viimase tõkke, mida ta loomulikult ka ei võtnud. Teisel korral ei jälginud ma koera ja jooksin liiga ette ning ei juhtinud jälle Ruudit korralikult,  nii et ta ei võtnud ühte tõket raja keskel. Kolm on kohtuseadus, seekord tuli kõik välja.
  • Rada, mis sisaldas kahte tahasaatmist. Tunnel -> tõke -> tõke tahasaatmisega -> tõke -> tõke -> tõke -> tõke -> tõke tahasaatmisega -> tunnel. Läbisime rada 2 korda. Esimesel korral olla ma esimese tahasaatmisega hiljaks jäänud ja Ruudi olla jooksnud nii, nagu tahaks tõket otse ületada ning pidi siis ennast viimasel hetkel korrigeerima kui mina tal ikkagi tõket tagant käskisin võtta. Teine sooritus õnnestus (vist otseseid vigu polnud).
  • Poom. Esimesel katsel jäid ikkagi ka esikäppad kontaktpinnale. Teised katsed 5+. Võtsin poomi nii ühelt kui teiselt poolt. Proovisin ka viltu jooksta. Kuigi poomi ühes otsas ootas ka tunnel isuäratavalt lõuad laiali, polnud Ruudil isegi siis probleemi poomi kontaktpinnal seisma jäämisega. Kasutasin seda tunnelit ära: enne poomile minekut ja pärast poomilt tulekut saatsin koera tunnelist läbi. Ei häirinud Ruudit seegi, ikkagi tegi kontaktid korrektselt.
  • Kiik. Nii pealejooksmised (maius lõpus) kui kolksu harjutamised (kiige peale hüppamisega). Muidu nagu suht OK, aga kolksude harjutamisel Ruudi ei kuulanud mind (pahandas ja lõugas) ja hüppas pidevalt omal initsiatiivil ning valelt poolt kiige peale, samas võttis ise aga õige lõpuasendi (kiige kontaktil seisma jäämine vist tuleb sellest, et ta seostab seda poomi kaldpinnaga).


Kui Lauri on pärast trenni küsinud, kuidas läks, olen andnud kirjelduse kõrval ka hinde viiepallisüsteemis. Vb hakkan seda ka siin kasutama. Täna panen Ruudile hindeks 4 ja endale 3.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar