kolmapäev, jaanuar 26, 2011

AG ADV

Tunniteemaks oli käskluse "ringi" harjutamine erinevaid võtteid (valssimine, pime pööre, koer samal käel) kasutades. Soojenduseks alustasime 2 tõkkega, siis võtsime juba 4 tõket kasutusele ja lõpetasime 13 tõkkest koosneva rajaga.
2 tõkke kombinatsioon: muidu OK, aga harjutama peab veel vaskule poole pööramist (pärat teist tõket), sest Ruudi hüppab sel juhul veel liiga otse.
4 tõkke kombinatsioonis harjutsime ka koera kontrolli alla võtmist pärast valssimist, mis tähendab, et koer peab pärast käemärki (rusikas käsi koera ees) liikuma koerajuhi tempos (ja täpselt sellel trajektooril nagu teda juhendatakse). Algul Ruudi muidugi jooksis käest pmts mööda, aga juba teine kord sai ta pointile pihta.
Pikemal rajal tuli kõige paremini välja esimene sooritus (minu juhtimine aga oleks võinud parem olla). Teisel sooritustel oli Ruudi kuidagi hajevil ja tegi isetegevust: ringi minemise asemel võttis tema ette A, mida me tegelikult trennis kordagi veel pole teinud (A-lt tulles võttis Ruudi veel ilusti poomil õpitud poosigi sisse:)). Kolmandalgi korral oli A nii ahvatlev, et isegi 2 inimest, kes oli "tõkeks" ette pandud, Ruudit A-le minekul ei heidutanud. Pärast väikest pausi saime A-st õnnelikult mööda, aga siis ma ise koperdasin ühe teise koha peal.
Tunni lõpetasime slaalomiga. Ruudi oskab pead all hoida küll!
Sel ajal kui teised harjutusi tegid, proovisin Ruudiga hantli toomist (SK). Kodustes tingimustes juba nagu natuke tuli. Tahtsin teada, kuidas hallis läheb - enamus sooritusi õnnestus.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar