pühapäev, märts 27, 2011

SK

Kõrvaletulek eest ja nurga alt. Kui üldjuhul tuleb Ruudi nurga alt paremini kõrvale, siis seekord esines tõrkeid. Minu paremalt poolt tulles jääb ta liiga viltu, vasakult poolt on OK. Kuidagi peab saama Ruudi ka nii kaugele, et ta ALATI hästi lähedale tuleks. Üldjuhul jääb Ruudi nüüd suhteliselt otse, aga siiski liiga kaugele minust.

Kõrvalekutsumine distantsilt. Et koer suure hooga hakkaks kõrvale tulema, peaks enamus kordi laskma tal lihtsalt endast mööda joosta, preemiaks mäng ja ainult mõned üksinud korrad võtta koer põhiasendisse. Harjutama peame algasendit ehk istumise asendit. Ruudi kaldub liiga ettepoole madalale ja on pinges: noh, kunas ma nüüd tulla võin?

Stoppimine ja ümber seisva koera kõndimine. Maiusega ees toimib 100%. Ilma maiuseta kipub ikkagi veel mulle järele keerama.

Püsilama. Esimese lamamise koha peal tilkus Ruudile väga lähedal laest vett ja see häiris teda, nii et ta kippus suhteliselt ruttu püsti tõusma. Vahetasime kohta ja kõik oli OK. Kodus harjutamiseks võiks teha pikemaid püsilamamisi.

Hantli toomine. Suht OK, peab ainult jälgima, et ei tekiks kalduvust hantlit enne suust maha lasta kui käsk on antud. Praegu on sellega OK, aga paha ei tee harjutsued, mis seda veelgi kindlustaksid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar