neljapäev, märts 31, 2011

AG

3 rada. Esimsel rajal oli Ruudi jaoks esimest korda üheks komponendiks slaalom (pärast tõket tagasipöördel). Ainult esimesel katsel Ruudi ei saanud aru, et peab pärast tõket slaalomisse minema, sest  esiteks, nagu öeldud, polnud ta elus enne slaalomit rajal teinud ja teiseks, oli slaalom paigutatud hästi halli äärde ning Ruudile võis mulje jääda, et see on seal nagu muu kila-kola. Teised korrad sooritas ta slaalomit nagu Herman Maier omal ajal ;)
Rajad olid seekord lihtsamat sorti ja isegi mina sain pmts enam-vähem hakkama :), Ruudist rääkimata. Korduskatsetel lihvisime lihtsalt mõningaid kohti, kus koer paremini takistusele juhtida, et järgmine tõke jääks koera jaoks loogisemalt. Kõrvalt jälgides saad ikka väga hästi aru, kus ja milliseid vigu koerjuht teeb, aga ise jookstes on ikka hoopis teine jõhvikas. Peaks enda jookse filmima, aga pole korralikku kaamerat ja keegi teine peab ju seda tegema.

Tunni lõpus tegime slaalomit eraldi ka veel (kitsamat kui rajal, aga vb veidi laiemat kui teisipäeval). Ruudi nautis ja sooritused oli OK.

Samuti tegime lõpetuseks kontaktpindasid: poomi ja A'd. KÕIK sooritused oli korrektsed. Lõpetasin harjutamise, kuna hingeldasin ise juba tugevalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar