teisipäev, märts 29, 2011

AG ADV

  • Slaalom. Esimene katse oli hästi kitsa channel'iga. Pool slaalomit sooritas Ruudi isegi korrektselt, aga siis tuli slaalomist välja. Siis tegime meeldetuletuse veidi laiema pulkade vahega, nii et Ruudi mahtus nende vahelt läbi jooksma. Kuna ta aga pead ilusasti all hoiab, siis sai channel ikkagi päris kitsaks tagasi pandud. Nüüd paaril esimsel korral tuli Ruudi küll slaalomist välja, aga jäi ise seejärel ka nõutult seisma ja vaatama - sai nagu aru, et midagi läks valesti :) Aga siis tulid korrektsed sooritused. Tubli, Ruudi! Juba päris kitsa channel'iga on ta võimeline hakkama saama!

  • Rada 1. Pole joonist, pole midagi kirjutada. Püüdsime katsetada erinevaid juhtimisvõtteid, et koera trajektoor oleks optimaalsem.

  • Rada 2. Pole joonist, pole midagi kirjutada. Püüdsime katsetada erinevaid juhtimisvõtteid, et koera trajektoor oleks optimaalsem. Sellel rajal sai katsetatud ühel tagasipöördel sama võtet, mis eelmine teisipäev harjutatud sai ja mis minul välja ei tulnud. Ei tulnud hästi välja ka nüüd. Anne juhtimisel sooritas Ruudi selle tagsipöörde jällegi (nagu eelmine kord) väga ilusasti ja optimaalselt. Pole vaja olla hiromant, et aru saada, kust viga otsida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar