esmaspäev, mai 21, 2012

Tunnelite karikasarja II etapp ehk puhkuse veedame kõik Viljandis

Juba teist nädalavahetust järjest võistlesime Viljandis :) Seekord siis Tunnelite karikasarja II etapp. Kohtunikuks Stefi Praakli.

Vastupidiselt eelmise laupäeva ääretult tuulisele ilmale, siras täna päike ja oli isegi liiga palav. Koer sai 2 korda end järvevees jahutamas käia.

Rajad olid üldiselt kerged, kuigi esimesel rajal oli 2 kohta(6 -> 7 ja 8 -> 9), mille suhtes olid mul kahtlused, millise võttega need lahendada. Mõlema variandi puhul on 50-50 võimalus tõrget saada. Läks õnneks ja Ruudi sai minust aru. Teisel rajal olev kott tekitas Ruudis segadust. Esiteks oli selle sisenemisava läbipaistev-triibuline, teiseks oli kott ise ka selline õhuke ja heljuv. See kõik põhjustas Ruudi liiga pika kotis viibimise. Ilmselt tekkis tal hämming - kas sai ikka õige takistus võetud, sellist pole nagu enne olnud. Võistlusjärgselt katsetasin kotti veelkord: nüüd läbis Ruudi seda takistust kiirelt ja kindlalt nagu tavaliselt. Üldiselt aga kippusin koera liiga kontrollima ja ise tunnelitesse kinni jooksma. Ruudil pole probleemi kaugemalt juhtimisega ka, aga ilmselt minul on.

Teisel etapil saavutasime teise koha (järjekordse shelti järel :) ja oleme kahe etapi kokkuvõttes algajate mini-midi koerte arvestuses lausa esikohal! Tegelikult on russellitel lausa kaksikjuhtimine. Kokkuvõttes teist kohta hoiavad tänase kolmanda koha omanikud Epp ja Bella.

Viljandi etapi tulemused on siin.




                                                                                                                                                                                 foto: Dagris Punder

                                                                                                                                                                                          foto: Elen Kivi

Karsumm!


Pärast võistlust: chillax põdrajalaga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar