laupäev, mai 26, 2012

Ametlikult A1

Uhiuuest võistlusraamatust terendab vastu kaks DSQ. Vahel tunned mõne diskvalliga lõppenud raja üle rohkemgi head meelt kui puhtalt jookstud raja üle, aga täna ei olnud teps mitte see päev.



1. rada (aglityrada):
16-17-18
Üritasin kasutada neljapäeval harjutatud võtet, aga ilmselt tegin seda liiga lohakalt ja ei näidanud vastaskäega piisvalt korrektselt ning parem käsi jäi liiga lipendama. Selle tulemusena koer ei tulnud mitte minu eest, vaid minu tagant, ja nii ei õnnestunudki slaalomisse saatmine. Ja kui kord juba viga sisse tuleb, siis on raske sellisest kohast korrektselt ja kiirelt jätkata. Tagantjärele tarkus: 16-17 vahel oleks võinud valssida.

2. rada (hüpperada):
3-4-5
Algul kavatsesin 3-4 valssida, aga kuna 2-3 takistuste vahe oli kuidagi liiga lai, otsustasin tagantlõikamse kasuks. See aga viis selleni, et lükkasin koera hoopiski ülejärgmise takistuse poole ehk slaalomisse. Jällegi, kui tekkib error, siis raske edasi minna. Tuju läinud, keskendumine kadunud, ja nii tõmbasingi Ruudi slaalomi viimase pulga juurest välja. Video pealt on see väga hästi näha, et enne slaalomi lõppu teen jõnksu ja kiirendan ning koer loomulikult reageerib sellele. Tagantjärele tarkus: 3-4 oleks võinud valssida. Edasine rada oli ka täiesti ligadi-logadi, sest nagu juba mainisin, kaob motivatsion ja lihtsalt longid raja ükskõikselt läbi. Ntx tunnelisse saatmine (17 takistus): lohaks kätega vehkimine tekitab koeras pahameelt.





Tulemused.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar