neljapäev, veebruar 24, 2011

AG

  • Tagantlõikamine. Sama harjutus, mis teisipäeval. Tuli isegi kohe välja :D
  • Kiik. Kiigele jooks. Kiige kolks. Polnud probleemi. OK.
  • Rada kolme tagantlõikamisega: tõke -> (tagantlõikamine)  -> tõke  -> tunnel -> tõke ->  (tagantlõikamine) -> tõke -> tunnel -> tõke -> (tagantlõikamine)  -> tõke -> tõke. Päris otsast lõpuni ideaalset sooritust ei saanudki :S. Kui muidu oli OK, siis ikkagi mõne kaare tegi Ruudi liiga pika või hüppas üle tõkke liiga pikalt ette, aga järgmine tõke oli 90kraadise nurga all jms. Vahepeal tegin teisel platsi poolel mõned "edasi" käsu harjutused rõnga ja tõketega. Probleeme oli, kui rõngas oli lõpus, siis ta jooksis pigem sellest  mööda kui läbi. OK oli vastupidine suund. Lõpetasime trenni veel mõned korrad tagantlõikamise rada läbides. Püüdsin lihvida koera juhtimist, et ta võimalikult optimaalse trajektoori võtaks. Kaootilise jutimise taha jääb ikka nii palju asju, et... Kui kuulen raja äärest, kui tubli koer on Ruudi, siis tunnen enda pärast piinlikust. Selline tunne, et ma peaksin iga päev trennis käima, et minust üleüldse asja hakkaks saama.

Täna oli kõrval platsi poolel enamuse ajast kaitsetreening. Ruudil oli suht suva, et teisel pool käis kõva haukumine ja piitsahoobid, ainult mina pidin haukumisest kõvemini käskluseid andma :)


Loodetavasti on ka Ruudi tänase päevaga rahul. Sai ta hommikul ju minuga kaasa tööle tulla ja enamgi veel, teda ootas seal idamaist päriolu sõber Kekko, kellega sai nii mängitud, et keha ülekuumenemise tõttu oli vaja lume sisse püheradama minna. Trenniski sai päris palju joostud - vähemalt minul sai selg läbimärjaks ja põsed punaseks :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar