esmaspäev, märts 08, 2010

Nv ja sinine esmaspäev

Otsustasime, et käime siis lõppude lõpukas ka Viljandis koera näitamas. Arvestades eelnevaid negatiivseid signaale koeravõtmise osas, siis olime vaimselt ette valmistunud. Aga kui "Jehoova tunnistajad" kohale jõudsid, siis... no keegi ei saanud vastu nii võimsale "valgustusele". Sulasid kui või...

Peamine äraostmatu kaubaga:


Viljandi kodus oli Ruudil VÄGA palju uudistada. Põnevaid kohti ja informatisooni oli nii palju, et puhata/magada sai ainult siis, kui puuri pandi.



Viljandist võtsime kaasa uusi nahku.
Nahku valimas:





Liiga suur valik, väsitab:


Tallinnas nahkadega poosetamas. Kust koer algab ja rebane lõppeb, kust rebane algab ja koer lõppeb:



Ruudil on "leaelmik" seljas, transvestiitkoer?


Viljandis käisime ka küla peal. Loomulikult oli sealgi jälle nii palju uut ja huvitavat, et isegi pissimine ei tulnud meelde. Kahjuks suure bernika Noraga veel päris sõpust ei sõlmitud: ootaks suve, kui Ruudi suurem ja lumehanged sulanud, et vabalt joosta saaks.

Agnetaga:


Külas pidi Ruudi ka lõviga võitlema, mis talle muidugi väga meeldis:


Pühapäeval käis Ruudi Paljassaarel luikesid kaemas ja ise laulis mul põues: "Ma Riksu-Kaarel, ma pole pätt tra-lal-lal-la. Mul Paljassaarel on oma hütt tra-lal-lal-la. Ma liigun siin ja liigun seal ja samagonni kokku vean ja minu trumm lööb plinn-plänn-plönn tra-lal-lal-la..." Ei tea, kust ta neid sõnu küll teadis...
Jack Russell pole õuekoer, Jack Russell on põuekoer:


Samuti sai pärast veel Tiina ja Anneliga möllatud ja isegi massaažitatud!


Õhtul üritas Ruudi näha saada paljaksaetud kassi Pätut, mis siiski täielikult ei õnnestunud. Hea oligi, et kass pelgas oma uut välimust, nii sai Ruudi kassi mänguasjadega mängida ja isegi mõne tema kõrbina krõbistada :P


Kuna nädalavahetus oli nii aktiivne ja sündmusterohke, siis esmaspäevase üksioleku suutis Ruudi mõningase ulgumise ja vingumise kõrvalt siiski hästi sisustada.

Joodikust rulluisutaja:


Saa aru, Ruudikene-kallikene, kevad on veel kaugel! Sa ei saa nii pea veel kuiva mätta peale õllet libistama minna ega ka rulluiskama mitte.

5 kommentaari:

  1. See viimane pilt oli kõige parem :).

    VastaKustuta
  2. Maarja, mina küll aru ei saa, kuidas sa Ruudi ja Lauri tembud segi ajad!? Viimane pilt näitab selgelt, et Ruudi ei tea asjast ABSOLUUTSELT mitte midagi, seega on Lauri deela :P

    VastaKustuta
  3. Anonüümne Agneta ütleb:
    Jah, mida aeg edasi seda raskemaks Ruudil tõenäolislet toas püsimine läheb. Kujutan ette Ruudi rõõmu, kui te lõpuks töölt koju tulete :)

    VastaKustuta
  4. Jah, päris kahju on teda üksi koju jätta küll! Lauri, kes tavaliselt lahkub kodust viimasena, on tähele pannud, et kui ta mantlit selga paneb, siis Ruudi läheb ja istub oma puuri - ilmselt arvab ta, et ehk võetakse tema ka siis kaasa. Puur tähendab tema jaoks ju kuhugile huvitavasse kohta minekut.
    Skype'is teda webcam'iga jälgides vaatad vahest, et Ruudi istub nii õnnetult nagu... Loed ta näost välja: "Mul on niiiiiiiiiiii booooooooooooooooring siin üksinda!"
    Õnneks käib ta nädalas vähemalt korra "tööl" ka :)

    VastaKustuta