laupäev, juuli 20, 2013

MA AG laager Saaremaal 2013

Kuigi sellel aastal Anne trenniliste ametlikku agilitylaagrit ei toimunud, võtsid aktivistid siiski nõuks kohale minna - suvitada ja värskes õhus agilityt teha. Puhkusteaeg ja suhteliselt vaba ajakava viis selleni, et planeeritud 2,5 päeva asemel suvitasime Saaremaal 3,5 päeva (12.07-15.07). Algselt pidi meid kokku tulema 5-7 trennilist, aga erinevatel põhjustel laagerdusid lõpuks vaid Ruudi, Kusti ja Skip - minikoerte eri. Massi üritasid laupäeva päevases trennis tekitada ka saarlased Monika ja Marika oma borderitega.

Mujuneni, Spoleki ja Tammiksalu rajade läbimine vaheldus liigsöömise, kaardimängu, ujumise, saunatamise ja chillimiste-grillimistega. Kui tuli tahtmine, siis tegime trenni (ka koertevahetusega). Kui tuli tahtmine, siis peesitasime niisama päikese käes... Puhkus! Ilm oli super. Hobu küll korra hirnus Hiiumaal ja hääl see kostus meie maal, aga vihma tuli sellest kõminast vaid üks-kaks piiska. Enamuse ajast paistis kõrvetav päike. 

Kahjuks märkasin alles viimasest ja mitteplaneeritud söömingust pilti teha. Aga söömisega mindi liiale küll, nii et pidama oli raske saada. Saaremaal äsja söögilauast tõusnud, pidi kindlasti juba praami peal midagi hamba alla saama, sest kõht oli tühjaks läinud. Õhtul koju jõudnuna, hakkasin kell pool üksteist endale veel makarone keetma!

Siin väike kokkuvõtte agilityvälistest tegevustest.



Aitäh Annele, kes sellist toredat suvist nädalavahetust koertega meile võimaldas!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar