pühapäev, august 26, 2012

25.-26.08 Luige AG

25.-26.08.2012 toimusid Luigel TAKO korraldatud rahvusvahelised agilityvõistlused, kus kohtunikuks Ronald Mouwen (Holland).

Kaks pikka toimkonnapäeva + 4 jooksu Ruudiga.
Katsetasin siis võistlusel kontaktpinna parandamist. Ja see toimis! Teisel samal päeval toimunud agilityrajal tegi Ruudi ilusad 2on2off nii A peal kui poomil. Järgmiseks päevaks oli see Ruudil aga meelest läinud ja kontaktid olid sujuvalt jooksukontaktideks muutunud... Selles jooksus saime küll ilma rajavigadeta hakkama, aga Ruudi jaoks suht kiire keskmise kiiruse tõttu, saime 1,21 sekundit ajaviga. Kõik tulemused siin. Nii et õnneks! ei terenda A3 veel ukse taga. Selle kartuses võistleme Viljandis ka ainult ühel rajal ja selleks on loomulikult agilityrada :) Aga kui juba võistluse ajal kodulinnas olla, siis ei saa ju osalemata ka jätta.

See laupäevane hurra, et parandamine avaldas Ruudile positiivset mõju asendus pühapäeval pärast esimest rada masendusega, et seis on ikka endine. See jättis oma jälje ka pühapäevasele hüpperajale: kui läks trumm, siis mingu pulgad ka. Jõudnud ise viiendale takistusele liialt hilja, läks juhtimine korbeliseks ja sisuliselt loobusingi raja läbimisest. Kuigi tean, et tegelikult "nii ei saa ju rallit sõita".


Aitäh fotode eest Kristina Graule!
2on2off
Kurv vol 1
Kurv vol 2

Kiik






foto: Livia Kask
26.08.2012, agilityrada, 2. koht, 1,21 kp, kohtunik Ronald Mouwen (Holland)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar