neljapäev, aprill 07, 2011

SK

  • Kõrvaletulek. Imelikul kombel tuli Ruudi esimestel sooritustel siiski liiga ette. Panin targeti peale ja see mõjus, Ruudi tuli õige kohapeale. Kodus võiks harjutada mõned korrad koos targetiga ja siis ilma ning viimane sooritus jällegi targetiga.
  • Püsilama. OK. Mul ei tasu koerale vahepeal preemiat käia andmas, sest esiteks, Ruudi lamab sama hästi ka ilma vahepealse premeerimiseta, teiseks, minu eemaldusmisel on oht, et Ruudi kergitab oma tagumikku.
  • Ümber seisva koera liikumine. Ei tea millest, aga täna oli probleeme koera seisma jätmisega, Ruudi tikkus pigem lamama minema. Aga muu oli üldiselt suht OK.
  • Hantli toomine. Esimene harjutus oli hantli toomine koos kõrvale tulemisega. Ilusasti tuli välja! Hantliga olen üldiselt rahul. Anne arvab, et igakas juhuks peaks harjutama ikkagi seda, et koer mittemingil juhul hantlit enne lahti ei lase kui käsk antud. Hantlit togides aga kipub Ruudi seda pigem närima hakkama (arvab, et nüüd hakkas mäng pihta) - peab selle tegevuse juures mõõdukas olema.
Kuna kõik meie  treeningud on koondunud nüüd nädala keskele, siis järgmine kord laseb end oodata - AG on alles teisipäeval. Aga juba homme metsaaaaa, päris metsa! Täna peab Ruudi rahulduma sokujala otsingutega tubastes tingimustes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar