teisipäev, aprill 05, 2011

AG ADV

  • Kontaktpinnad. A (madalamas asendis) ja poom. Poomi ühes otsas oli tunnel teises tõke. Neid sai kasutada  premeerimiseks ja poomile saatmise kui ka vabastamise ootamise raksemaks tegemiseks. Sooritustega võis rahule jääda.
  • Slaalom. Kitsas. Läksime edasi järk-järgult. Ruudi saab aru küll, mida tegema peab.
  • Koera kaugemalt juhtimine. 2 tõket sirgel. Harjutust alustasime "edasi" käsklusega (maiusekauss viimase tõke taga). Teises harjutuse osas jätsin koera esimese tõkke taha ja läksin ise teise tõkke juurde, kus sellele tõkkele saatmiskes kasutasin käemärki suunaga risti koera liikumisesuunaga. Kolmandas osas jooksin esimest tõket koos koeraga, aga teisele tõkkele saatmisel eemaldusin ise diagonaalis tõkkest eemale (käemägiks väljasirutatud käsi). Ruudi võttis tõkkeid iluasti. Kolmandas harjutuse osas jooksis Ruudi pärast tõket alati minu juurde, kuigi idee järgi oleks ta võinud maiuse võtta kausist, mis oli teise tõkke taga.



p.s. Eile tegi Ruudi selle aasta esimese supluse. Koerteaias oli ühe koha peal lumi parajaks basseiniks sulanud, kuhu sukelduti palli järele korduvalt ja tuima näoga. Eriti põnevaks tegi selle bassu Ruudi jaoks see, et ka üks labrador solberdas seal hea meelega.

2 kommentaari:

  1. Ruudile: http://cuteoverload.com/2011/04/04/working-like-a-well-you-know/

    VastaKustuta
  2. Peaaegu igapäev näen ma töölt tulles, et Ruudi on tahtnud mulle süüa hakata valmistama: pajalapid mööda tuba laiali.

    VastaKustuta