neljapäev, aprill 29, 2010

Curvy legs

On our first training day the trainer noticed something that we have noticed already - Ruudi has he's first legs not straight. Just for sure we decided to go to an orthopedist. The bottom line that the doctor said is that - the legs are twisted, not curved. Twisted means that the paws are not facing directly ahead but on the sides. And he also said that according to he's experience they can correct over the time a little but will most probably be never straigt. Nothing can be done to prevent this and nothing directly causes it. Just in case we will maybe make an x-ray when he is a bit older.

So... only time will tell...

From Blogi pildid

3 kommentaari:

  1. Kasvatajad samas ütlesid, et ei maksaks väga ka muretseda, ta võib sellest välja kasvada (vähemalt paremaks minna), sest ntx Ruudi isal olid ka noorena päris kõverad jalad olnud. Siledakarvalistel paistavad kõverad jalad muidugi paremini silma kui karmikavalisel (Ruudi isa on karmikarvaline).

    VastaKustuta
  2. Me oleme siis Ruudiga sarnased :D

    VastaKustuta
  3. Eks inimestele oleks piinlik, kui kõik oleksid täpselt ühesiledused ja ühe kõverused. Ja see vist looduses normaalne, et "keskmist" ei ole olemas. Kõigil on mingid hälbed. Muidu oleksime me ju kloonid. Minu arust see pigem näitab, et tegu on ikka päris koeraga. :)

    VastaKustuta