esmaspäev, aprill 22, 2013

Kepid

Ei, see postitus pole slaalomist, vaid koerast, kes teeb salaja pahandust ja lõhub asju. Õigemini lugu sellest, et üks loll ei jõua rohkem küsida kui Google vastata.

Kuna tundub, et kevad on siiski ka meie maale jõudmas, ilmad on juba nõks soojemad ja lumigi on  (linnas) ära sulanud, siis kusagil sisimas miski ütleb, et see aasta tuleb kevad tuleb teisiti, tiu-tiu! ja teisiti, see aasta teisiti... Selliste tundmuste ajel otsisin välja oma pikalt kasutult seisnud käimiskepid. Ja mis selgus:
  • Ühe kepi korgist käepide on ära äestatud. Võiks ajada ju koide süüks, aga see koi kipub olema väga ühe neljajalgse moodi, kellel on olnud lihtsalt jube igav. Olgu öedud, et mänguhoos on Ruudi ka väga-väga palju kallimaid asju kasutuskõlbmatuks muutnud ja seda veel häbi tundmata otse minu silme all.
  • Ma ei tea, KUI KAUA mul need kepid niisama seisnud on, aga igal juhul neid tootnud firmat (Exel) enam ei eksisteerigi - pakrot! Järelikult ikka VÄGA PIKALT...

Poest, kust need riistapuud endale omal ajal muretsesin, pakuti tagavaraosi sellise hinnaga, et selle eest saaks uued kepid ja jääks veel ülegi. Niisiis otsustasin otsida altenatiive. 

Internet on kõikvõimas! Trüki oma imelikuna näiv soov guuglisse ja sa saadki vastuse! Liiatigi veel sellise, mis põhimõtteliselt kirjeldab imetäpselt ära, KUIDAS sellised õnnetused korgist käepidemetega juhtuda võivad:
/.../ The dog may chew on it because of your scent /.../

No vot siis.

5 kommentaari:

  1. No vot näed, kõik lahendamatud asjad leiavad lõpuks lahenduse - kõikvõimas google :)

    VastaKustuta
  2. No aga paneb siis näpud käbedalt tööle ja parandab juhendi järgi ära ;)

    VastaKustuta
  3. Veinisõbrad ja joodikud, varustage mind korkidega!

    VastaKustuta
  4. Sa tuled liiga hilja. Mul neid vaja juba 1. mai.

    VastaKustuta