pühapäev, juuni 17, 2012

Horvaatia AG ja slaalomi errorid

Laupäeval, 16.06.2012, toimus Jõulumäe Tervisekeskuses Pärnu Agility klubi korraldatud AG võistlus, kus kohtunikuks oli horvaat Zeljko Gora.

Oli ilus päikesepaitseline päev. Võib-olla liigagi palav, aga õnneks sai koera puuriga jahedasse telki sokutada ja ise ka varju all istuda. Olin valmistunud, et rada tuleb õppida ilma igasuguse kõrvalise abita, kuid õnneks oli treener ikkagi A1 ajaks, ehk tegelikult päeva esimeseks võistluseks, kohale saanud tulla. Ilmselgelt oli sellel väga soodne mõju minu jooksudele, sest seekord ei teinud ise suuri vigu, hoopis Ruudi protesteeris slaalomis. 

Horvaadi rajad oli tüüpilsed sellekandi agilityle (nagu olen aru saanud). Pigem jooksurajad, kus koeraga peab võidu pikkadel sirgetel kihutama. Meie probleemiks kujunes aga slaalom. Tundub, et Pärnu kant pole slaalomi läbimiseks sobilik koht, sest see läks meil nihu ka mai lõpus toimunud A1 debüütvõistlusel. Slaalomiga sipsisime seekord nii hüppe- kui ka agilityrajal. Märkuse teeksin ka Ruudi keskendumise kohta - stardis vahtis ringi. Eks ka see mängis oma osa slaalomi mitteõnnestumises. Võib ju süüdistada veel tunnelit, sest me pole otseselt vist pimedast tunnelist kohe slaalomisse sisenemist harjutanudki, aga mis sest enam. Kiigenalja Ruudi seekord õnneks ei teinud, see tuli enam-vähem korralik. Teisi kontaktpindu puudutati minu arust küll suhteliselt küüneotsaga. Selle ennetavaks korvamiseks tegin ise ühe kontakti tõkketiivaga, mis paraku on loomulikult reeglitevastane ja sealt saime agilityrajal teise vea. Ehk siis kokkuvõttes hüpperajal slaalomiviga ja agilityrajal slaalomiviga + koerajuhipoolne kontakt takistusega.

Aga minu suureks üllatuseks saime mõlemal rajal lausa kolmanda koha :D
Kõik tulemused siin.









Teistele kaasaelamise vahel sai muidugi ka koera ujutatud, väikene tiir Jõulumäe matkarajal tehtud ning Raio Piiroja püütud ja küpsetatud koha söödud.
Oli järjekordne tore koeralaupäev. :)

Kohaliku koha söömine  

Chill

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar