teisipäev, veebruar 16, 2010

Esimesed päevad

Esimene öö möödus rahulikult põrandal minu kaisus :P Esimene päev, sõbrapäev, oli põnev ja väga sündmusterohke: palju külalisi ja uued asjad, ntx tolmuimeja. Tahtsime kõike proovida ja teada saada, milline meie kutsikas siis päriselt on.

Kus vähegi russellites juttu on olnud, igalt poolt on läbi kumanud, et see tõug on pööraselt aktiivne. Olime juba ette nii ära hirmutatud, et nüüd hakkab üks mäss pihta, mille tulemuseks anarhia. Aga oh üllatust, kuts oli suheliselt rahulik. Mängimine/tirimine ei olnud üldsegi agresiivne vaid pigem mõõdukas. Lauril nii suur tahtmine juba koeraga jahile minna, et talle oli väike pettumus, et ennäe, 2kuune kustikas polegi veel nii jahikoer :)

Asjaamised teeks kutsikas meelsamini ainult õues, aga on siiski rahul ka tubase ajalehega. Õues proovib kõike hambaga, mis on lumest tumedam.

Lemmikmänguasi: pakitud magamiskott.

Sel päeval külastasid ja nunnutasid kutsikat tulevased peamised sõbrad: Teele, Tiina ja Anneli.





Muu kõrvalt tegeleti ka kutsikale sobiva nime pakkumisega. Samuti lubas Anneli Järgmine kord oma Dooraga tulla - kutsika tulevase koersõbraga. Ootame...

Teisel päeval õppis kutsikas juba istumist, tutvus pikemalt vihmavarjuga, saumikseriga, kotiga, kuhu saab sisse pugeda, jänesesabaga jne jne.



Lemmiktegevus: süles olemine ja magamine.








Lemmik mänguasi: jänesesaba.



Tähtsaim sündmus: kutsikas sai omale nimeks RUUDI (ta lihtsalt on ju nii Ruudi nägu :)



2 kommentaari:

  1. Kohustuslik lapse ülevaatus sai ka minule eile tehtud. VÄGA-VÄGA NUNNU on ta :).

    Aga mina ei saanudki Ruudiga pildi peale...

    Triin

    VastaKustuta
  2. Tervised Rutsile ja muud soovid ka värsketele ... (khm) vanematele!

    VastaKustuta