pühapäev, august 11, 2013

AG võistlus Pärnus, 10.08.2013

Kohtunik Elena Dmitrochenko (RUS). Toimumiskohaks Vana-Nurme talu Pärnu ligidal.

"Äi muutunud tuvikeseks..." Hellitasin küll vaikselt lootust, aga peame ikkagi veel võistlustele minema. Juba hüpperaja keskmist kiirust kuuldes (4 m/s) ja Ruudi praegust AG konditsiooni arvestades, oli arvata, et täna meil tuvikeseks midagi ei muutu.



Tulemuseks hüpperajalt DSQ (osaliselt juhtimsvea tõttu valis Ruudi sirgest tunnelist väljudes minu juurde tuleku asemel sealsamas lähedal olnud teise tunneliaugu - oleks pidanud koera selles olukorras vähem usaldama ja mitte liikuma ahvatlustunneli suunas). Esimeselt agilityrajalt saime vea, tõrke (mõlemad slaalomis) ja ajaveaga 1. koha ning teiselt agilityrajalt tuli jällegi DSQ (kõrvuti asetsevad takistused: koer valis poomi asemel tunneli). Kontaktid olid enam-vähem.
Põhirõhk läks seekord koera ülesse kütmisele, nii et Ruudi jooksis kiiremini kui Viljandis. Proovisime ka uut lähenemist rajajärgsel premeerimisel, aga Ruudi ei saanud veel päriselt pihta, et mäng võib tulla ka kusagilt mujalt kui minu käest. Rajad olid tegelikult parajalt rasked, nii et ntx hüpperajal sai kogu A2 klassi peale tulemuse kirja vaid 2 koera. Palju oli tahasaatmiseid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar