pühapäev, juuli 01, 2012

Tuhala AG võistlused

01.07.2012 toimusid Tuhalas AgiltyPlussi korraldatud võistlused. Kohtunikuk lätlane Svetlana Kreslina.

Ruudi mölises väga palju ja ma ütleks, et suht põhjendamatult. Aga kui koer juba haugub, siis mingit keskendumist loota ei ole ja vigu tuleb jälle nagu sigu.

Rajad oli suhteliselt kõrbedad A1 kohta, aga mittemidagi ületamatut.

Hüpperada. Tõrge slaalomis (Ruudi) ja tõrge tunnelisse saatmisel (mina + Ruudi). Tunnelitõrge tekkis sellest, et koer lõugas ja oli kaotanud kontsentreerumise juba eelmisel tõkkel. Seetõttu oleks pidanud ma teda paremini tunnelisse suunama/sundima, aga mina jooksin lihtsalt käsi all ja isegi ei vaadanud koera poole.
Agilityrada. See oli küll nüüd totaalne minu DSQ! Rada õppides tegin viimasel momendil millegipärast 7ndal takistusel võttemuudatuse ja üle tõkke saatmise asemel saatsin koera hoopis tõkke taha?! Müstika. Kust küll tulevad järsku sellised mõtted? Selle rajal pärast DSQ tekkis veel ka tunnelitõrge. Saatsin koera väliskaarest tunnelisse ja jooksin ise tunneli taha. Selle tulemusena tuli koer aga tunneli samast august välja. Peab seda harjutama.
Agilityrada. Tunnelitõrge, slaalomitõrge (mõlemal oli patusemaks pooleks Ruudi). Tunnelisse saatmine läks jällegi mölisemise nahka. Slaalomitõrkele põhjendst ei leidnud. Jaagotus tuli endal justkui välja, aga koer tegi ikkagi liiga suure kaare. Hajevil koerale võid sa rajal tiritammi ka teha, tema jätkab ikka omasoodu. Kiik oli mõlemal agilityrajal enam-vähem.

Ometigi suutsime teise agility raja tulemuste võrdluses tulla suisa teisele kohale. Üllatus missugune.

                                                                                                                                                                                   foto: Kristina Grau




Kõik tulemused SIIN.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar