esmaspäev, märts 26, 2012

AG nädalavahetus

Tunnelitrenn.
Laupäeval, 24.03, võtsime osa TAKO tunnelite rajatreeningust. Esialgselt oli mõeldud, et koerad saavad joosta kokku 2x kahte rada, aga kuna trennis osales erineva tasemega koeri, oli platsile paigutatud korraga 2 rajakombinatsiooni: kergem ja raskem. Nii et tegelikult oli võimalik joosta kokku nelja erinevat rada, aga igat siis ainult korra. Meie jooksime esimesel rajal kaks korda lihtsamat, sest antud raja raskem variant sisaldas meie jaoks kummalist slaalomist väljumise nurka. Rääkimata sellest, et minu jaoks on veel raske meelde jätta korraga kahte rada, mis veel suures osas kattuvad ka. 
Teisel rajal aga riskisin kahe erineva kombinatsiooni meelde jätmisega, mis päris hästi siiski välja ei tulnud ja nii rikkusingi Ruudil seetõttu ilmselt puhta raja ära (slaalomisse sisenemise pidime minu pärast uuesti tegema).
Raske rada läbitud, tegime otsa kergema ka.



Tabel tulemustega, aga siin on segamini nii kerged(lühemad) kui ka rasked(pikemad) rajad.  






Märtsi üleplatsitrenn.
Järgmisel päeval, ehk pühapäeval, toimus märtsikuu AG üleplatsitrenn. Sellest trennist sai kindlasti harjutusi iseseisvateks trennideks (* tunnel, tõke, tõke, tunnel; * slaaomist tõkkele). Tegelikult lihtsad asjad ju. Ei tea, miks Ruudi protesteeris. Teised vead olid juhuslikumad ja pigem minu põhjustatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar